Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέοι αποκλειστικοί τίτλοι από την Microsoft

*
Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft έκλεισε αρκετά από τα studios της, ακύρωσε διάφορους τίτλους και επικεντρώθηκε περισσότερο στο να διορθώσει τα λάθη που έκανε στην αρχή της κυκλοφορίας του Xbox One. Αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει καθώς ο Phil Spencer, Xbox Division Head και Executive Vice President of Games, σε συνέντευξή του στο Bloomberg δήλωσε πως η Microsoft και κυρίως το τμήμα του Xbox σχεδιάζει να αυξήσει τις επενδύσεις για την ανάπτυξη αποκλειστικών τίτλων και αυτό περιλαμβάνει το άνοιγμα και την απόκτηση studios.



Επίσης, η εταιρεία εντός των επομένων τριών χρόνων σχεδιάζει να ξεκινήσει μια υπηρεσία streaming που δεν θα απαιτεί την ύπαρξη μιας κονσόλας προκειμένου να παίξει κάποιο είδος περιεχομένου, κάτι όπως το PS Now. Επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία σχετικά με το θέμα, αλλά ελπίζουμε πως όταν θα είναι έτοιμη η εταιρεία θα αποκαλύψει τα σχέδιά της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*